Ne jemi këtu për ju

Kush jemi ne

Terapi për fëmijën tuaj. Kjo faqe e ky shërbim ka nisur si pasion ndaj femijëve, për ti ardhur në ndihmë problematikave të zhvillimit të tyre, si fillim falë formimit tim në fushën e fizioterapisë / psikomotricitetit e më pas në rolin e terapisë ABA (terapia e sjelljes së aplikuar) për shumë vite.

Duke vijuar me kontributin tim si Team Leader për të organizuar e nxitur formimin e terapisteve të reja dhe mbajtjen e niveleve profesionale të punës në një nga qendrat më të specializuara siç është “Qendra Rajonale e Autizmit” për 12 vite.

-Msc. Fiorela Çavo

Po kërkoni një terapist të përshtatshëm?

Shërbimet e Tona në Terapi

Ofrimi i shërbimeve në fushën e psikomotricitetit e fizioterapisë  si dhe terapise së zhvillimit, vazhdon si më poshtë:

Fizioterapi Asistence
me prinderit

Vlerësim dhe testim në psikomotricitet

Ndertim i programeve individuale

(për prindër, kopësht, shoqerues)

Terapi zhvillimi

Vlerësim psikologjik i femijës

Terapi psikomotore

Logoterapi

(për femijët që do ta kenë të nevojshme)

Terapi Aba

Në fushën e psikologjisë së këshillimit,
ne ofrojmë

Identifikimi i problematikave në dinamikat familjare
Mbështetje psikologjike për prindërit e femijëve me problematika zhvillimi
Mbështetje psikologjike në marrdheniet prind-femijë

Skuadra Jonë

Vevo Alliaj

Terapiste

Msc. Fiorela Çavo

Team Leader

Emanuela Kuci

Terapiste

Oraret

E hënë - E Premte

8:15 AM - 19:15 PM

E Shtunë - E djelë

Mbyllur

Lini Një Takim

fiortherapy.al@gmail.com

Ruga Hoxha Tahsin,
perballe Optika Roma Tirane

+355 (0) 69 286 6999

Scroll to Top